Eilen käytiin tosiaan vähän tutustumassa Chilin kanssa tuohon Thelma tyttöseen Hakaniemessä. Thelmahan on myös tullut Espanjasta ja sillä on ollut ongelmana liiallinen metsästys-vietti ja nyt Thelma on sitten toistaiseksi Hagiksessa hoidossa, jotta vähän rauhoittuisi tuo pupu-jahti. (Thelma tuli Hagikseen vasta toissapäivänä.)

En tiedä oliko Chili enemmän innoissaan nähtyään Thelman vai Thelman hoitajan, mutta into oli kyllä niin piukassa ettei meinannut nahkoissaan pysyä :D häntä vispasi niin lujaa, että ei meinannut pysyä pystyssä koko koira :D Tarkkaan piti Thelmaa sitten nuuskia, mutta toisinpäin tuttavuutta ei sitten saanutkaan tehdä.. ilmeisesti alkoi poikaa ujostuttaa kun tuollainen nuori tyttö meinasi peppua nuuhkia ja äkkiä Chili aina kääntyi kun Thelma koitti tulla haistelemaan.

Kierrettiin ensin ihan vain torin laitaa ja ajateltiin sitten lähteä katsastamaan millainen on se koirapuisto Hakaniemen rannan tienoilla, että olis koirat päässeet vähän vapaammin tutustumaan. Mutta matka kyllä katkesi sitten jo alkumatkaan sinne rantaan päästyämme.. siellähän on semmoista puisto-aluetta ja tietysti näitä ihanaisia city-pupuja! Koita siellä sitten kulkea kahden metsästyskoiran kanssa!! joukossa vielä kun tyhmyys tiivistyy... sehän oli sitten sen verran levotonta meininkiä ja molemmilla hihna koko ajan ihan pinkeenä, niin päätettiin palata takaisin sinne torin reunamille :/ koirat rauhoittuivat heti kun päästiin pois puppu-alueelta, ja oikein mielenkiintoisia hajuja sieltä mukula-kivien välistäkin kyllä löytyi :)

Täytyy kyllä mainita tässäkin, että yllättävän hyvin tuo Thelma niihin jänöihin suhtautui, Chili oli paljon enemmän intona ja vinkui ja poukkoili sinne tänne, kun Thelma sen sijaan tyytyi vaan innokkaaseen nuuhkintaan ja tasaiseen vetoon..

1839903.jpg

Mahtoikohan Chilille sitten tulla jo koti-ikävä, kun pian muuttui kovin levottomaksi.. katsoi minua ja koitti kerjätä hellyyttä eikä malttanut enää tutkia pusikoitakaan. Paluumatka metrolla meni ihan hyvin, mutta selkeästi C tajus että nyt ollaan menossa takaisin päin, kun veti vähän hihnassa ja koitti kiireellä päästä eteenpäin sitä samaa reittiä jota oltiin tultukin.

Kotonahan Tara oli heti ovella vastassa ja johan siitä jälleennäkemisestä ilo irtosi :) Mehän oltiin kuitenkin melkein pari tuntia pois kotoa :DD

Tässä vielä kuva Thelmasta ja uudesta hoitajasta :)

1839909.jpg