Chili on kotoisin Espanjasta. Kuten harmittavan monet muutkin Podenco-rotuun kuuluvat ihanat koirat, Chili oli hylätty kunnalliselle tarhalle, jossa koirille luetaan kuolemantuomio saapumisestaan 15 päivän kuluttua.  Chilillä kävi tuuri, sillä Chili pelastettiin yksityiselle koiratarhalle ja Chili pääsi odottamaan uutta kotia toiveikkaammassa ympäristössä.

Chili pääsi Kodittomat Espanjankoirat yhdistyksen sivustolle ja maaliskuun alussa Chili sai kodin Suomesta, kodista jossa oli pari koirakaveria :) mutta yhteiselo ei sujunutkaan, eikä Chiliä hyväksytty lauman jäseneksi. Chiliä vaivasi myös paha eroahdistus ja parin kuukauden vastoinkäymisten jälkeen tultiin lopputulokseen, ettei Chili voi jäädä tähän perheeseen.

Chili tuli meille kotihoitoon vappuna -08. Haimme Chilin koirapuistosta, jotta Chili  saisi tutustua omaan koiraamme Taraan (myös Espanjasta pelastettu 1,5 vuotias narttu).  Hetken Chili vinkui vanhan lauman perään, mutta tuli nätisti autoon ja kävi maate takapenkille Taran kanssa. Siitä se yhteiselo meillä alkoi :)

1806101.jpg

Chilin strategiset mitat:

uros, noin 1v8kk

säkä: noin 53 cm

paino: noin 17 kg

terveys: ei sairauksia

1815071.jpg